duminică, 27 septembrie 2009

The Vampire Diaries - Episodul 3: Friday Night Bites



"Am crezut ca mai e speranta. Ca undeva in interiorul lui Damon mai exista umanitate, normalitate. Dar m-am inselat. Nu mai este nimic uman In Damon. Nici bunatate, nici blandete, nici dragoste. Doar un monstru!"





Un episod de pus in rama, poate cel mai bun episod al unui serial din aceasta toamna.
Deja lucrurile intra in normal, mai degraba in normalul anormalului, Stefan incepand parca sa inteleaga in sinea sa ca nu va mai trece mult pana adevarata poveste a vietii lui va iesi la suprafata si totul va deveni un cosmar. Elena incepe si ea sa inteleaga ca lucrurile nu sunt asa roz precum credea si spera.

Image and video hosting by TinyPic


Inceputul destul de „obraznic”, cu Damon luand micul-dejun din apetisanta prajiturica blonda, Caroline. De cealalta parte, Elena incearca sa o convinga pe Bonnie sa ii dea lui Stefan un vot de incredere, insa viziunea tinerei vrajitoare nu ii da pace, mai ales ca niste numere ciudate ii bantuie linistea interioara. Incercand sa rezolve disensiunile dintre Stefan si Bonnie, Elena propune o cina in 3 (nu e menage-a-trois) in care spera sa o convinga negresa ca vampirasul cel bun e chiar bun si de incredere.



Toate bune si frumoase si la locul lor pana la aparitia domnisorului Damon si a tonomatului in carne si oase, Caroline. Desi a incercat prin toate mijloacele bunului-simt sa impiedice intrarea lor in casa, Stefan nu are ce face cand Elena il invita in casa. Acolo unde Elena scoate la suprafata la o discutie tet-a- tet cu Damon unele urme de umanitate provocate de amintirea lui Khaterine, urme in care si Stefan spera la inceput.

Image and video hosting by TinyPic

Trecand la cuplul de aur, Stefan si Elena sunt destul de draguti impreuna , mai ales cand ea il conduce pe el la antrenamente (da, Stefan a intrat in echipa de fotbal a liceului si chiar a impresionat). Si cum putea fi ziua perfecta fara un mic cadou: el ii daruieste un colier interesant de care Elena este extrem de incantata si emotionata. Bine pentru Stefan ca a facut asta, parca stia ce poama e frate-su. Domnul Casanova al neamului cu colti are tupeul sa o seduca pe Elena, dar in loc de un schimb de saliva, primeste o palma data cu atata pofta ( good job Elena).

Image and video hosting by TinyPic

Seara meciului este cu nabadai. Suparat pe palma luata in freza de la frumusica, Damon se razbuna pe Stefan demonstrandu-i acestuia „umanitatea” debordanta: il „suge” (sa nu va ganditi la prostii) pe dom’ antrenor si provocand destula panica in micul orasel atacat tot mai des de „animale”.

Cortina cade peste episod cu o secventa rapida de scene. Matt realizeaza ca Tyler este un ticalos caruia nu ii place altceva decat sa ii terorizeze pe ceilalti. Meciul se anuleaza, iar in timp ce ambulanta ridica corpul fostului profesor de istorie / antrenor, Bonnie observa numarul cladirii 8, placuta de inmatriculare a masinii FHT14 si cifra 22 pe asfalt pe locul unde profesorul fusese ucis, exact numerele pe care le tot vedea in mintea sa. Vicki ii marturiseste lui Jeremy ca fusese “nu numai pentru droguri”, admitand in felul asta ca simte ceva pentru el. Stefan renunta a mai crede ca Damon mai are o farama de umanitate, iar Damon infirma lucrul acesta atunci cand ii atinge obrazul Elenei adormite.

2 comentarii:

constantinandreirusu spunea...

eu n-am vazut decat primul ep si nu mi-a placut decat ost-ul . in rest prea-prea isi trage seva din twilight . si vampirii la scoala ... nigga please . hai steaua

Deanchester spunea...

E mult mai complex decat Twilight. Povestea e mai interesanta. Hai si Dinamo :))

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari