miercuri, 16 septembrie 2009

Gossip Girl - Season 3 Premiere


Well, our Upper East Side heroes returns with full energy this fall! Chiar asa, dar cata energie pe capul lor si ce schimbare a multora.

Sa il vezi pe Nathaniel coborand din elicopter cu o piesa asa de pretioasa careia nici macar nu ii cunostea numele de familie, dar sa vrea sa continue relatia dupa ce afla ca e din familia rivala, asta da caracter de om indraznet si puternic.

Image and video hosting by TinyPic


Sa ma minunez cu Chuck si Blair jucandu-se pe niste nisipuri miscatoare, daca stai si te gandesti la trecutul lui, dar si al ei...destul de interesant. Dar sa ii vad pe amandoi cedand si facand un joc in doi la final...asa da indragostitilor!!!

Serena a avut, pare-se, o vara tumultoasa, incendiara...dar adevaratul motiv pentru care traieste un deja-vu periculos e tatal pe care vrea sa il cunoasca cu atata ardoare, mai ales daca stam si ne gandim ca s-a cuplat cu nimeni altul decat Carter Blaizen (romanul nostru de pe Upper East Side, care mai nou e actor de filme porno...oupsss!!!).

Image and video hosting by TinyPic

Dan si Jenny alaturi de tatal lor au intrat deja in rolul de bogatasi, sau cel putin le place noua lor identitate. Vanessa este totusi un pic uimita de schimbarea vechilor prieteni, cu atat mai mult cu cat incearca sa le prezinte un amic, de care se indragostesteeee!!!...Marea smecherie vine de la originea baietului asta: produsul unei nopti de iubire intre Rufus si Lily, ohh daaa...e chiar fiul lor pierdut, ba chiar crezut mort.

Marturisesc ca abia astept sa vad cum va continua povestea aceasta..

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari