miercuri, 2 septembrie 2009

The haunting of Molly Hartley (2008)



Doar ce am vazut filmul, film pe care il aveam in PC de ceva timp, doar ca nu aveam incredere in ce poate. Totusi pot spune ca mi-a placut enorm, chiar a fost un film reusit, un scenariu perfect si un final cu totul neasteptat.

Molly Hartley este o adolescenta de 17 ani care tocmai a iesit cu bine din perioada de convalescenta fizica cauzata de o plaga injunghiata provocata de propria mama ca urmare a unui terifiant episod psihotic caruia i-a cazut prada aceasta. Pentru a o ajuta pe fata sa depasesca trauma psihologica profunda, tatal acesteia decide sa se mute impreuna cu ea intr-un alt oras si sa o inscrie la un liceu particular.


In timp ce se straduieste sa isi gaseasca locul printre grupurile ermetic inchise de liceeni rasfatati si sa faca fata stresului provocat de statutul de noua eleva in scoala, Molly incepe sa aiba cosmaruri legate de atacul mamei sale si sa fie haituita de voci si de viziuni tulburatoare, care scot la lumina un secret macabru din trecut.

In pragul implinirii varstei de 18 ani, Molly Hartley descopera faptul ca mama ei si alte cateva persoane care impartasesc convingerile si ingrijorarea acesteia intentioneaza sa o ucida pentru a o salva de o viata in care era menita sa devina servitoarea fidela a Diavolului, din cauza unui pact incheiat cu multi ani in urma intre Satana si parintii ei.



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari