vineri, 28 august 2009

Bang Bang You're Dead (2002)

Filmul regizat de Guy Ferland (Prison Break) este o adaptare a piesei de teatru omonime, ce a avut mare succes in Marea Britanie si nu numai.
Subiectul filmului il reprezinta viata de liceu si probleme de adaptare intampinate de majoritatea copiilor. Trevor Adams (Ben Foster) a fost in anul scolar precedent victima glumelor caracteristice liceenilor, lucru care il afecteaza in asa masura incat apeleaza la un gest disperat de razbunare - ameninta ca va arunca echipa de fotbal in aer. Astfel, in nou an scolar el este primit si vazut ca un adevarat "piranha", un outsider ce nu credea ca va mai putea fi vreodata acceptat.


Insa viata lui este resuscitata de profesorul de teatru Duncan (Thomas Cavanagh), care ii propune un rol in piesa de teatru ce tinea capul de afis in scoala, el urmand sa joace alaturi de frumoasa Jenny.



Parintii lui Trevor, dar si ai celorlati elevi incearca sa interzica piesa,care arata povestea unui adolescent ucigas, interpretat de Trevor, avand in vedere problemele din trecutul fiului lor.Daca acestia vor reusi,Trevor nu se va face auzit nicioadata,si intotdeauna vor exista victime in randul copiilor datorita acestor agresiuni.


Un film cutremurator ce ilustreaza cat de cruzi pot fi copii unii cu altii!





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari