marți, 4 august 2009

A Very Supernatural Story


Well...do you believe in ghosts, zombies, witches, scary legends? Stiu ca nu, nici eu nu cred!
Insa actiunea din Supernatural chiar despre asta e vorba: o multitudine de creaturi care mai de care mai infricosatoare, puse pe hacuit :)) . Aici vine partea buna, ca trebuia sa fie si aceasta.

2 frati, Dean si Sam continua "afacerea familiei" invatata atat de bine de la tatal lor : vaneaza aceste creaturi cu speranta de a gasi urma uneia dintre ele, cea care le-a ucis mama. Marturisesc faptul ca serialul imi place la nebunie, pentru ca are de toate: suspans, povesti bine conturate, drama si ici-colo momente hazlii de toata lauda, cu Dean in centrul atentie, normalll .

Serialul a ajuns deja la sezonul 5, care va avea premiera pe 10 septembrie ( abia astept! ) , timp in care tatal celor 2 a facut un pact cu un reaper : viata lui pentru cea a lui Dean. Si cum aschia nu sare departe de trunchi, Dean a facut si el la randul sau unul: pentru a-l salva pe Sammy, pact ce ii oferea inca un an de viata, pentru ca apoi sa ajunga in Iad ( brrr!!!) .
Minunea se produce si Dean este salvat din Iad de catre ingeri, dar sufletul sau ramanea bantuit pe vecie de amintirea lucrurilor oribile pe care le facuse acolo. Incetul cu incetul Sam incepe sa isi dezvolte abilitatile infricosatoare, in special puterea de a ucide demonii fara sa raneasca corpul-gazda. Insa ceea ce devenea ii inspaimanta pe cei apropiati. Razboiul dintre cei 2 frati si demonul Lilith tine capul de afis al sezonului 4 ; "ajutati" de un alt demon, Ruby, dar si de ingerul Castiel, ei o elimina pe Lilith , insa acest lucru era ultima pecete care dezlantuia Apocalipsa pe Pamant si astfel eliberarea lui Lucifer.


Sezonul 5 se anunta incendiar, ba chiar "apocaliptic"avand in vedere ceea ce urmeaza sa se intample!!!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari