joi, 20 august 2009

...looking back


Ca tot am vorbit de seriale si de revenirea lor in septembrie, o mica recapitulare despre ceea ce a fost in ultimul sezon ar fi bine venita...dar si o mica prezentare a debutantelor.

Incep cu Supernatural, ca este si cel mai interesant avand in vedere cum s-a termiant sezonul 4. A fost un sezon superb, avand in vedere lupta fratilor cu Lilith sau, mai bine zis cu planul diabloic al ingerilor. Transformarea lui Sammy intr-un ciudat ucigas de demoni m-a speriat la maxim, iar eliberarea lui Lucifer, se pare ca va avea repercursiuni asupra relatie dintre el si Dean, care nu il va mai privi cu aceiasi ochi. Sezonul 5 se anunta apocaliptic, cu cateva personaje noi, Lucifer interpretat de Mark Pellegrino (Lost), revenirea iubitei lui Sam dar si a demonului Meg.


Continui cu Smallville, care a avut un final de sezon nu foarte convingator, ba chiar slabut, cu Doomsday si Clark aproape de o "mica bataie" si cu Lois inca suspinand dupa fermierul cu doua vieti. Noul sezon vine si cu un nou personaj, Metallo inerpretat de Brian Austin Green (Terminator: The Sarah Connor Chronicles) si, sa speram cu mai multa claritate si actiune.


Gossip Girl a avut un sezon 2 de exceptie, o desfasurare a evenimentelor interesanta, cu suisuri si coborasuri in relatiile amoroase dintre Chuck si Blair, Dan si Serena, Nate si Vanessa. Sezonul ne-a aratat un Chuck mult schimbat dupa moartea tatalui sau, in final acceptand cel mai evident lucru: ca este indragostit de Blair. Dan si Serena au produs si ei destula drama, dar cel mai interesant aspect poate fi aparitia fratelui vitreg al celor doi . Sezonul 3 pare a fi destul de ofertant, asa ca abia astept sa inceapaa !!!


One Tree Hill! - mda, aici as avea de scris pagini, dar o sa ma rezum la cateva randuri. Sezonul a fost destul de dramatic, probleme medicale ale lui Peyton, sarcina destul de complicata, disperarea lui Lucas de a nu o pierde si pe ea si pe copil; apoi relatia destul de complicata dintre Brooke si Julian, o adevarata joaca de-a soarecele si pisica intre cei doi. Marele plus vine de la Nathan, care a reusit sa isi indeplineasca visul de a juca in NBA, dar mai mult modul in care el si Hailey alaturi de Jamie formeaza cel mai solid cuplu. Finalul a fost unul cu happy-end...Lucas si Peyton alaturi de superba Sawyer Brooke parasesc Tree Hill pentru a-si gasi linistea; Brooke si Julian gasesc acelasi drum. Din pacate, noul sezon, care va fi si ultimul, vine fara Peyton si Lucas, dar cu noi personaje destul de interesante.


Noile seriale anunta si ele actiune din plin. The Vampire Diaries - lupta dintre 2 frati vampiri , unul bun si celalalt rau pentru inima celei mai dragute fete din oras; Melrose Place - un remake al serialului de succes din anii '90 , ce include viata de noapte si drama adolescentina; The Bautiful Life - viata plina de probleme, droguri si alcool al fotomodelelor.


Se pare ca vom avea ce alege pentru serile ploioase din toamna, programul fiind mai mult decat interesant.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari