luni, 14 septembrie 2009

The Vampire Diaries - episodul pilot


"Nu trebuia sa vin acasa. Stiu riscul. Dar nu am avut de ales. Trebuie sa o cunosc."

Asa incepe, probabil, cel mai asteptat serial al toamnei. Stefan se intoarce in orasul natal pentru a o cunoaste pe Elena, desi in sinea lui stia ca va provoca mult rau prin aceasta reintoarcere. Ea trece printr-o perioada destul de agitata, isi pierduse ambii parinti intr-un accident de masina, lucru ce o face sa se inchida in ea, doar jurnalul pe care il tine stiind cat sufera. El este un vampir, dar incearca sa lase in urma faptele trecutului pentru a fi langa ea.

Ambii invata la acelasi liceu cu un nume in nota a tot ceea ce se intampla, Mystic Falls. Momentul primei intalniri chiar a fost original: ea iesind din baia baietilor unde ii tinuse o lectie de viata fratelui dependent, se ciocneste de el , iar privirile intersectate provoaca scanteia dintre ei. El deja era cucerit, mai ales in timpul orei, cand o admira din banca din spate, provocandu-i Elenei primii fluturasi de dupa despartirea de Matt.

Image and video hosting by TinyPic

Deja a doua lor intalnire neprevazuta devine dureroasa atat pentru Elena cat si pentru Stefan: ea, speriata de o cioara in cimitir, se loveste la picior si isi provoaca o rana deschisa, rana care il afecteaza si pe el, inca nepuntand sa isi stapaneasca setea, dispare fulgerator lasand-o fara replica.

Image and video hosting by TinyPic

Simtind ca a plecat prea pe furis si fara sa isi ia ramas bun, seara apare la usa ei, dorind - logic - sa vada daca e bine si sa isi ceara scuze pentru disparitia de mai devreme; atunci apare si o replica destul de buna: "Mi-am dat seama, sangele iti provoaca greata!", iar Stefan cu un zambet destul de amar - " Um, ceva de genul!". Atunci ea descopera ca si el tine un jurnal, explicand destul de fain ca daca nu scrie, uita si amintirile sunt prea importante.

Fiind pe picior de plecare, Elena il invita la o intalnire cu o prietena, aparitia celor doi in bar provocand destula rumoare.

Image and video hosting by TinyPic

Intors acasa, este mustruluit de unchiul sau, care totusi ii este stra-stra-stra nepot (ohhh daaa). Doua victime au fost gasite, sfasiate de un animal, iar unchiul sau deja gasise vinovatul in Stefan. Doar ca nu el era faptasul.

La petrecerea de a doua zi, Stefan simte cum tot ceea ce planuise se duce pe apa sambetei, Vicky, fiind atacata si ea , dar nu de un animal, ci de un vampir, care de dovedeste a fi fratele cel rau si renegat Damon. Vicky scapa totusi cu viata reusind sa ii spuna fratelui ei ca a fost un vampir.

Image and video hosting by TinyPic

Stefan fuge imediat acasa, unde este asteptat de fratele dornic de amuzament. Incercand sa ii explice lui Damon ca nu este agreata sosirea lui in oras, acesta porneste o cearta interesanta, prima intre el si Stefan din serial.


Image and video hosting by TinyPic

In finalul episodului, Damon pune ochii pe blonda refuzata cu direct de Stefan, in timp ce acesta se duce acasa la Elena sa vada daca este bine.

Primul episod chiar a fost superb, povestea e superba si cred ca va fi unul din serialele de succes ale toamnei dar si in viitor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari