marți, 15 septembrie 2009

One Tree Hill - season 7 premiere

Desi se anunta a fi un sezon mult mai slabut decat restul, al 7-lea a inceput destul de bine, in ciuda criticilor ce erau asteptate. Plecarea din serial a vocii principale, fac referire aici la Chad Michael Murray, dar si a partenerei sale din show, Hilarie Burton, se resimte atat in randul fanilor dar si in interior, unde Brooke, Jamie, Haley si Nathan sunt in continuare nostalgici cand se gandesc la Leyton.

Totusi, episodul incepe foarte interesant, in primul rand datorita faptului ca producatorii au venit cu un nou salt in timp, de 14 luni din cate tot incerc sa inteleg. Apoi prin prisma faptului ca apare Dan, tatal renegat care e mai rau ca o pisica, moartea ii da tarcoale in fiece sezon dar nu se lipeste de el.


Invazia de noi personaje pare a fi asul din maneca lui Mark Schwahn pentru noul sezon, aparitia lui Quinn, sora lui Haley dar si a lui Clayton, agentul lui Nathan par a fi castigurile de pana acum.
Brooke si Julian mi se par din ce in ce mai maturi si imi par un cuplu destul de solid dupa primul episod, mai ales avand in vedere faptul ca el a renuntat la un film pentru a nu mai pierde nici o zi departe de Brooke. In orice caz, ce am retinut si merita punctat e o faza interesanta cand Brooke a scris pe nisip " Marry me", dar imediat apa a sters declaratia ( fain oricum ).

Image and video hosting by TinyPic

In regatul Naley totul parea a fi perfect pana in final, adica: ziua lui Jamie a decurs perfect, cadouri perfecte, ei erau fericiti, noul contract parea a fi gata semnat, desi la petrecere a aparut o tipa cu care Nathan a binevoit sa faca o poza si nu numai , se pare.

Image and video hosting by TinyPic

Clayton il suna la 4:30 dimineata pe omul nostru din NBA sa ii arate poza pe telefonul sau si sa ii explice cine era individa. Informatia a cazut ca o bomba, chiar nu imi venea sa cred: Nathan a avut o relatie sexuala cu ea si ca totul va fi facut public ( na belea)!

Destul de caraghios a fost momentul cand Mouth incerca sa il duca cu zaharelul pe Skills pentru a-l face sa se mute din apartament, dar mai ales reactiile celor doi, prinsi goi pusca de Millie in timp ce isi faceau declaratii de dragoste (prea adevarata faza)

Image and video hosting by TinyPic

Se pare ca va fi un ultim sezon destul de agitat si interesant in Tree Hill toamna aceasta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari