sâmbătă, 12 septembrie 2009

Supernatural - Season 5 premiere


..." Dean, he's coming!!!"

Asa se termina sezonul 4. Si da, el venea, in sfarsit era liber...Lucifer scapa si aducea Apocalipsa pe Pamant. Tot asa incepe si noul sezon Supernatural, cu o mare de lumina si...oupss!!! Dean si Sammy se trezesc intr-un avion speriati ca vor da piept cu Ingerul Decazut, doar ca ceea ce vad este interiorul unui avion. Dupa o vizita la Chuck - profetul autohton, fratii Winchester dau nas in nas cu Zachariah, care tot incearca sa il duca de nas pe Dean, insa "Eye of the Tiger" il alunga prin metode marca Castiel.

Speriati ca au pornit Apocalipsa si fara nici o solutie de a se impotrivi, cei doi au un oaspete surpriza, o admiratoare infocata - mai ales dupa Sammy pe care il pipaie intr-un mod agasant; ea le transmite un mesaj de la Chuck: "Sabia lui Mihail e pe Pamant! Ingerii au pierdut-o." Dandu-si seama ca e sabia adevarata, incearca sa desluseasca locul unde ar putea fi ascunsa, doar ca intre timp se petrec unele lucruri ciudate.

Bobby vine alaturi de ei, dar este posedat de un demon, iar dupa el atrage cosmarul Winchester-ilor , demonul Meg, revenita si ea pe Pamant.

Image and video hosting by TinyPic

Incercand sa caute sabia, surprizele tot se tin lant, Zachariah dezvaluind ca Dean este sabia, mai exact el este Gazda pentru Arhanghelul Mihail pe Pamant, doar ca trebuie sa isi dea acceptul pentru a putea si posedat, lucru pe care Dean nu il face.

Pe de alta parte, Lucifer isi curteaza gazda pe care a pus ochii, un sot vaduv care si-a pierdut sotia si copii ucisi in propria casa. Acordul de a fi posedat vine instantaneu iar Luficer are din acel moment cale libera sa distruga Pamantul.

Finalul episodului mi-a facut "pielea de gaina", discutia dintre Sammy si Dean si imposibilitatea lor de a mai fi ceea ce au fost odata aduce cu ea cateva intrebari: cum va evolua relatia fratricida? , va mai fi privit Sam cu aceiasi ochi de catre Dean?, ce solutii vor gasi cei doi in lupta cu Lucifer, avand in vedere ca nu mai pot avea incredere unul in celalat?.

Va fi ,se pare, un sezon al naibii de bun si de incitant!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari