luni, 7 septembrie 2009

The Invisible (2007)

Un film destul de tulburator, cu o actiune complexa si o poveste ce mie, personal, imi place la nebunie!

Remake dupa thrillerul suedez Den Osynlige (2002), "Invizibil" este povestea unui adolescent batut cu bestialitate si lasat la limita dintre viata si moarte, acolo unde, se spune ca se gaseste purgatoriul. Singura lui sansa de a supravietui este sa ajute autoritatile sa ajunga in locul in care zace trupul sau, inainte de a fi prea tarziu.


Absolventul Nick Powell, interpretat de Justin Chatwin, are planuri sa participe la un prestigios workshop de scriitura care are loc in Londra, asta in ciuda protestelor mamei sale vaduve . Dar in zilele de dinaintea plecarii el intra intr-un scandal cu o colega de clasa delincventa, Annie Newton (Margarita Levieva).

Annie si banda ei il urmaresc pe Nick in noaptea in care planuia sa plece, crezand ca el este vinovat pentru arestul de care a avut parte cu o noapte inainte. Cand bataia merge prea departe, atacatorii lasa trupul in padure sperand ca asa vor scapa de el, insa doar ii continua agonia.

Nick nu este nici mort de-a binelea , nici suficient de viu incat sa se poata salva. Singurul lucru pe care il poate face este sa umble ca un spirit invizibil sperand sa poata comunica cu cineva. Iar acel cineva este, din pacate, Annie.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari