vineri, 11 septembrie 2009

Melrose Place - prezentare generala si scurt review al episodului - pilot




Un remake autentic al serialului din anii ’90, o noua resuscitare a unui vechi serial de success,
asemanatoare cu ceea ce s-a reusit la 90210, reusit spun eu.

Povestea? Se incadreaza in tiparul serialelor autohtone cu tineri in jurul varstei de 21-25 de ani: lux, petreceri, povesti amoroase si un ingredient special ce apare inca din primul episod – crima misterioasa a proprietarei penthouse- ului in care locuiesc majoritatea peronajelor. Suspiciunea planeaza asupra tuturor personajelor, fiecare avand secrete ascunse si motive intemeiate sa comita fapta.


Tod Slavkin si Darren Swimmer , producatorii serialului, nimeni altii decat cei care au realizat si Smallville , incearca sa urmeze actiunea show-ului original , punand in valoare actori destul de in voga la ora actuala peste ocean.
Din distributia serialului fac parte printre altii Michael Rady – in rolul lui Jonah, un tanar regizor care aspira la glorie, Ashlee Simpson-Wentz in rolul lui Violet, o tinara adolescenta venita dintr-un orasel mic in marele L.A. care stie sa intre in pielea unei “pisici” cu sex-appeal cand e cazul si in ciuda unor aparente inselatoare de fata cuminte, reuseste sa distruga prin miscari bine calculate.

In serial vor aparea si Jessica Lucas – care o interpreteaza pe Riley, prietena de 5 ani a lui Jonah, ea fiind o dulce profesoara, Colin Egglesfield – in pielea lui Auggie, un dependent de alcool care incearca sa isi revina, Stephanie Jacobsen - Lauren in serial, este o draguta asistenta medicala , Katie Cassidy este Ella, Shaun Sipos - in rolul lui David, iar Daphne Zuniga ne va onora cu cel putin 2 episoade, sustin producatorii.

Primul episod chiar a fost unul de calitate, in care mi-a placut povestea de dragoste dintre Jonah si Riley, cererea in casatorie , suspansul de cateva ore si in final DA-ul mulatrei. Intre timp se petrecuse si o crima, cea care va face se pare toata actiunea si drama din urmatoarele episoade. Suspiciunea planeaza asupra multora, mai intai asupra lui David, fostul iubit al victimei si ultimul care a vazut-o, oficial. Apoi Ella ridica si ea semne de intrebare, avand in vedere contrele dintre ea si Sydney si mai ales faptul ca urma sa fie data afara din apartament.

In cercul vicios al celor ce ridica semne de intrebare se pare ca intra si tatal lui David, cel care isi insela sotia cu iubita fiului - clasic, nu? ... si care a fost amenintat de Sydney ca ii va spune totul sotiei daca nu se intoarce la ea, deci motive intemeiate sa comita fapta.

La finalul episodului, insa, apare un DAR...unul asa mai mare. Auggie, cel care parea cel mai afectat de moartea lui Sydney si poate cel mai matur dintre protagonisti, apare intr-o ipostaza destul de dubioasa - aflat pe o alee destul de intunecata si ferita, da foc unor haine murdare de sange, sangele victimei presupun.

Astept episodul 2 , poate avem parte de mai multe lamuriri, dar pentru un episod-pilot a fost destul de reusit.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari