joi, 24 septembrie 2009

The Vampire Diaries: Ep. 2 - The Night Of The Comet

Image and video hosting by TinyPic

Mda, noaptea cometei. Care sosea odata la 150 de ani. Stefan sigur a apucat si ultima ei vizita.

Dupa mult timp, Elena s-a trezit in sfarsit cu pofta de viata, fara nici o teama. Stefan, pe de alta parte chiar simtea ca in sfarsit s-a trezit. Amandoi aveau acelasi sentiment de liniste si fericire pentru simplul fapt ca stiau ca o sa se revada. Mai greu era pentru matusica post-adolescenta, convocata la o stresanta si deloc placuta "sedinta cu parintii".

Din nou aceleasi priviri si zambete pline de dragoste in timpul orelor parca apropiau momentul celor doi, asteptat atat de ei cat si de prietenele Elenei, uimite ca dupa o noapte intreaga de vorba nimic interesant nu se intamplase.

Image and video hosting by TinyPic



Pornita de dimineata pe fapte mari si sanse ce nu trebuiesc ratate, Elena se incumeta si il viziteaza pe Stefan, insa nu vampirasul cel bun ii prezinta maaaarea sufragerie, ci Damon - incantat de primele cuvinte schimbate cu misterioasa protejata a fratiorului mai mic. Destul de urata sosirea lui Stefan, mai ales pentru Elena, care nu mai intelegea nimic, fiind invitata sa paraseasca cuibusorul de nebunii.

Image and video hosting by TinyPic


Intre timp Stefan facuse o vizita la spital pentru a o convinge pe Vickie prin metodele caracteristice ca nu un vampir a atacat-o, ci un animal.

Seara cometei, destul de ciudata pentru tinerii indragostiti. Surprinsa de aparitia lui, Elena incearca sa calmeze totul, aruncand o replica ce mie mi-a placut mult: "We met. And we talked, and it was epic. But then the sun came up and reality set in.", parca punand armele jos intr- o lupta ce nu mai credea ca va avea happy-ending dupa episodul vizitei.

Image and video hosting by TinyPic

A aparut apoi in scena Damon, care o rapeste pe Vickie, ducand-o pe acoperisul unei cladiri. Stefan o gaseste repede, dar fratiorul cel rau se cam joaca cu nervii si poftele acestuia.

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Finalul trebuia sa aduca si primul sarut dintre Stefan si Elena, acesta venind pe mansarda casei acestuia, dupa o discutie destul de spumoasa si emotionanta. In plan secund, Damon o seduce pe blonda povestii, disperata dupa noul tip aparut in oras, platind cu putin sange in minus si...si ce o mai fi fost vedem in episodul de asta-seara!!!

Image and video hosting by TinyPic

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari