miercuri, 7 octombrie 2009

Gossip Girl (update)


Dupa inceputul destul de nebun de sezon, Blair & Co au reusit sa faca din Gossip Girl un serial destul de fresh.

Dan le cam schimba ca pe sosete, ce-i drept. Dupa Georgina si idila de scurta durata, in ultimul episod pune mana pe o piesa de arta: Hilary Duff - guest star, o interpreteaza pe Olivia, o actrita de succes venita la NYU sub acoperire pentru a duce o viata normala de student. Se intalnesc, el nu o recunoaste, se inteleg mega bine, doar ca trebuia sa vina si momentul adevarului. Dan afla ca ea e un star, ea isi da seama ca nu ar avea viitor, dar Vanessa (colegutza de camera, intamplator) o convinge sa nu renunte la Dan, ca e un baiat care merita.

Pe de alta parte, Vanessa trece prin momente grele, Scott dezvaluindu-i adevarata identitate, cum ca este fiul lui Lily si a lui Rufus, il convinge sa le spuna adevarul, el clacheaza, pleaca inapoi acasa si o lasa cu ochii in soare si inima indoita.


Image and video hosting by TinyPic

Chuck si Blair au un farmec aparte, ei dau tonul in serial, cu amuzamentul lor, jocurile si povestea de dragoste atat de pasionala. Hilar sa ii vezi cum se bat pentru o banala poza, fiecare avand interese proprii, dar asa de placut sa ii admiri cum se sacrifica unul pentru celalalt. In episodul ultim Chuck ii da o lectie reginei B. facand-o sa inteleaga ca ea e Balir Waldorf, ca asta e motivul iubirii lui si ca NYU ar trebui sa fie mult mai usor de cucerit decat a fost el.

Serena renunta la anul universitar, cocheteaza cu Blaizen, se desparte de parazit, apoi urmeaza marea revedere cu mamica careia ii dezvaluie ca a renuntat la Brown. Se angajeaza, da o lectie deviata unei actrite celebre, este concediata de asistenta acestea si readusa de starleta deoarece a facut-o sa fie alt om (bravo Serena).

Nu stiu, dar serialul, desi aparent si-a pierdut din farmec prin plecarea principalilor protagonisti de pe bancile liceului, devine cu fiecare episod mai interesant, captivant si realist.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

© Addicted 2 Movies - Template by Blogger Sablonlari